ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ --- WELCOME TO THE BLOG OF PRIMARY SCHOOL OF STAVROUPOLI - RU XANTHI - GREECE
"ΔΙΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

31 Αυγούστου 2022

Αποχαιρετισμός Διευθυντή

       Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι του Σχολείου μας με τον επί οκτώ (8) χρόνια Διευθυντή μας κ. Γιάννη Πολυχρονιάδη. Ήταν σαν χθες, τον Σεπτέμβριο του 2014, που συναντηθήκαμε και πορευθήκαμε αγαστά και δημιουργικά, με τις ευχάριστες αλλά και τις δύσκολες στιγμές μας είναι αλήθεια. Πάντως το ισοζύγιο είναι σίγουρα θετικό και με το παραπάνω.

        Όντας περισσότερο ορθολογιστής ο κ. Γιάννης, συνήθιζε να λέει στους εκπαιδευτικούς που αποχαιρετούσαμε κάθε καλοκαίρι - όταν αποχωρούσαν είτε με μετάθεση είτε με τη λήξη της απόσπασής τους - την παροιμία "Το μοναστήρι να είναι καλά κι από καλογέρους...", δηλαδή ουδείς αναντικατάστατος. Ήρθε τώρα η στιγμή που το λέει - χωρίς εξαίρεση - και για τον εαυτό του. Όσο να 'ναι του φαίνεται δύσκολα, αν και λόγω ιδιοσυγκρασίας δε θέλει να το δείξει.

        Εμείς αποχαιρετούμε τον κ. Γιάννη με συγκίνηση και του ευχόμαστε τα χρόνια της σύνταξής του να είναι όμορφα και τουλάχιστον τόσα όσα και της υπηρεσίας του ως εκπαιδευτικός (35). Η πόρτα του Σχολείου μας θα είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν και θα χαιρόμαστε να ανταμώνουμε.